Food Review / Symrise Νέο προϊόν της χρονιάς 2006 (Νότια Αφρική)

Τον Οκτώβριο του 2006, η red espresso είχε τη μεγάλη τιμή να λάβει το βραβείο Καλύτερου Νέου Προϊόντος στο Διαγωνισμό Νέου Προϊόντος 2006 της Symrise/SA Food Review. «Δίνει νέα πνοή σε ένα διαχρονικό προϊόν, οδηγώντας το Rooibos σε ένα εντελώς νέο επίπεδο» ήταν η ομόφωνη απάντηση της κριτικής επιτροπής της SA Food Review, η οποία, μετά από ένα χρόνο συζητήσεων, απένειμε στη red espresso το πρώτο βραβείο.

Καλύτερο νέο προϊόν - Εξειδικευμένα ροφήματα - SCAA 2008/9 (ΗΠΑ)

Ο red espresso έλαβε την υψηλότερη διάκριση από τη βιομηχανία εξειδικευμένων τύπων καφέ, κερδίζοντας το βραβείο για το «Καλύτερο Νέο Προϊόν» στην κατηγορία Specialty Beverage στην μεγαλύτερη έκθεση καφέ στον κόσμο, την 20ή αιτήσια Συνάντηση & Έκθεση της SCAA Specialty Coffee Association, που πραγματοποιήθηκε στη Μινεάπολη τον Μάιο του 2008. Ο red espresso άφησε το στίγμα του, ως το πρώτο τσάι που διακρίθηκε στην κατηγορία εξειδικευμένων ροφημάτων, ενώ ήταν και η πρώτη νοτιοαφρικανική εταιρεία που βραβεύτηκε από την SCAA.

10 καλύτερα νέα προϊόντα 2008 - World Tea Expo (ΗΠΑ)

Από τις 220 νέες καταχωρίσεις προϊόντων, ο red espresso επιλέχθηκε ως ένα από τα 10 Καλύτερα Νέα Προϊόντα στην World Tea Expo, που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο του 2008. Δεν υπήρξε κάποιος επίσημος νικητής.

IUFoST Διεθνές Βραβείο Τροφίμων για την Καινοτομία Προϊόντων 2008 (Σαγκάη)

Τον Οκτώβριο του 2008, ο red espresso έλαβε το Διεθνές Βραβείο Τροφίμων για την Καινοτομία Προϊόντων (Global Food Award for Product Innovation) από τα βραβεία Παγκόσμιας Βιομηχανίας Τροφίμων της IUFoST (Διεθνής Ένωση Επιστημών και Τεχνολογίας Τροφίμων), στη Σαγκάη. Ο red espresso προτάθηκε από την SAAFoST (Νοτιοαφρικανική Ένωση Επιστήμης και Τεχνολογίας) για την πρωτοπορία στη δημιουργία του πρώτου espresso από τσάι στον κόσμο και κέρδισε το πρώτο βραβείο, ανάμεσα σε 10 επιλεγέντες υποψηφίους από ολόκληρο τον κόσμο.

Βραβείο Αριστείας στο Marketing από τους Sunday Times 2009 (Νότια Αφρική)

Τον Μάρτιο του 2009, η Monique Ethelston, Διευθύντρια global marketing της red espresso, ψηφίστηκε ως Ανερχόμενο αστέρι της χρονιάς στα Marketing Excellence Awards των Sunday Times. Τα βραβεία «αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν δραστηριότητες στο χώρο του marketing στη Νότια Αφρική, στις διάφορες μορφές του, με κριτήριο όλα τα στοιχεία που συνιστούν μια επιτυχημένη καμπάνια, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης, της καινοτομίας, της δημιουργικότητας, της τιμολόγησης και της διανομής, δηλαδή όλοκληρό το φάσμα, της επιστήμης του marketing.

IPSA Gold Pack Top 10 Awards 2017 (Νότια Αφρική)

Τον Νοέμβριο του 2017, ο Nic Reid και η Kirsty Reid, οι σχεδιαστές της εμπορικής ταυτότητας της red espresso έλαβαν κορυφαίες διακρίσεις από τα βραβεία IPSA Gold Pack για το σχεδιασμό της σειράς προϊόντων red espresso. Τα βραβεία IPSA Gold Pack είναι το μέσο ανάδειξης της βιομηχανίας packaging της Νότιας Αφρικής και από τη σύλληψή της το 1973 έχουν εξελιχθεί σε ένα γεγονός σπουδαίου κύρους. Ο διαγωνισμός για τα βραβεία είναι έντονος, και η τελετή απονομής τους είναι μια γιορτή στην οποία συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται ή ασχολούνται με τη βιομηχανία packaging.

Εγγραφείτε

στο newsletter μας