κόκκινος εσπρέσο

Red espresso, ή αλλιώς ο κόκκινος εσπρέσο είναι ένα δημοφιλές καθημερινό ρόφημα φτιαγμένο από καθαρό τσάι rooibos γνωστό και ως κόκκινο τσάι όπου το άρωμα του, η υφή του, η γεύση του αλλά και η όψη του φέρνει σε όλα σε αυτή του καφέ χωρίς φυσικά την καφείνη. Για αυτή την συσχέτιση φυσικά πήρε και το όνομα του σαν κόκκινο εσπρέσο. Σε αντίθεση με το μαύρο και το πράσινο τσάι, το rooibos είναι, με την αυστηρότερη έννοια, όχι απλά ένα τσάι, αλλά ένα tisane (τσάι βοτάνων). Δεν πειρέχει οξαλυκό οξύ και είναι πλούσιο σε σίδηρο, κάλιο, ασβέστιο και άλλα “καλά” μέταλλα και αυτό σημαίνει ότι είναι ένα ασφαλές και υγιές ρόφημα για όλους ακόμη και τις έγκυες και θηλάζουσες μητέρες και αποτελεί μια γευστική και άριστη επιλογή για όποιον θέλει να αποφύγει ή να κόψει την καφεΐνη.

Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, μερικά σημαντικά οφέλη από την αποφυγή της καφεΐνης περιλαμβάνουν:

Μείωση της αρτηριακής πίεσης
Μείωση του κινδύνου καρδιακών επεισοδίων
Αύξηση της ποιότητας του ύπνου σας
Βελτίωση της διάθεσης
Μειωμένο άγχος
Λιγότεροι πονοκέφαλοι
Μείωση του εργασιακού άγχους

Επίσης, το κόκκινο εσπρέσο από τσάι rooibos είναι γνωστό ότι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν να ηρεμήσει το κεντρικό νευρικό μας σύστημα, βοηθώντας μας να χαλαρώσουμε.

Ο “κόκκινος εσπρέσο” από αλεσμένο φυσικό τσάι rooibos είναι ένα παγκοσμίως βραβευμένο ρόφημα και διατίθεται επίσημα από την εταιρεία redespresso. Στην χώρα μας η διάθεση των προϊόντων της redespresso γίνεται από την redespresso hellas. Η γκάμα των γευστικών ροφημάτων της redespresso όπως τα superfood latte mixes από κουρκουμά, παντζάρι αλλά και πράσινο matcha τσάι είναι εύκολα στην παρασκευή τους τόσο στο σπίτι όσο και για την επιχείρησή σας.

Για να αγοράσετε τον κόκκινο εσπρέσο δείτε περισσότερα εδώ.

Για όλη την γκάμα ροφημάτων της redespresso hellas δείτε εδώ.

07Απρίλιος
2019

Εγγραφείτε

στο newsletter μας