Ο red espresso είναι ο πρώτος espresso από τσάι rooibos στον κόσμο! Φτιαγμένος από 100% εκλεκτό τσάι rooibos, αλεσμένο σε μορφή espresso, με ειδική πατενταρισμένη τεχνική κοπής, που σας δίνει τον απόλυτο espresso rooibos. Έχει σχεδιαστεί για παρασκευή σε μηχανές εσπρέσο και καφετιέρες - όπως ακριβώς και ο καφές! Ο red espresso, η βάση των απολαυστικών ζεστών και κρύων ροφημάτων μας, δεν περιέχει καφεΐνη και είναι 5 φορές πιο πλούσιος σε αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι (στην κλίμακα ORAC).

Η ονομασία «red espresso» αναφέρεται στο ίδιο το προϊόν: "red"/"κόκκινο" όπως το χαρακτηριστικό χρώμα του espresso μας που παρασκευάζεται από καθαρό τσάι Rooibos, γνωστό επίσης και ως κόκκινο τσάι. Το "espresso" περιγράφει το νέο τρόπο απόλαυσης του τσαγιού σε μορφή espresso που προτείνουμε.

To Rooibos φύεται σε μια μόνο περιοχή στον κόσμο, σε ακτίνα 110 χλμ. στα βουνά Cedarberg κοντά στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική. Έχουμε δεσμευτεί να προμηθευόμαστε το καλύτερο ποιοτικά Rooibos που υπάρχει στην περιοχή, αυτό που καλλιεργείται σε μεγάλο υψόμετρο και συλλέγεται με το χέρι. Το άλεσμα, για το οποίο χρησιμοποιείται τεχνική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η επεξεργασία και συσκευασία όλων των προϊόντων μας γίνεται στη μονάδα παραγωγής της red espresso® στο Paarl της Νότιας Αφρικής.

Το Rooibos (Aspalathus linearis) είναι ένα βότανο που φύεται αποκλειστικά στα βουνά γύρω από το Cedarberg, στο Δυτικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής. Ανακαλύφθηκε πριν από εκατοντάδες χρόνια όταν η αρχαία φυλή των Σαν έκοψε τα πράσινα βελονοειδή φύλλα και τους βλαστούς του και τα άφησε στον ήλιο. Αυτή η φυσική διαδικασία ζύμωσης έδωσε στο τσάι το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του και την ονομασία rooibos, δηλαδή "κόκκινος θάμνος", στο φυτό. Η γεύση του χαρακτηρίζεται από φυσική γλυκύτητα και γήινους τόνους. Το rooibos καταναλώνεται παραδοσιακά στη Νότια Αφρική για πολλές γενιές, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο απολαμβάνουν τη γεύση και τα οφέλη του. Το 2005, ο red espresso έφερε την επανάσταση στην απόλαυση του rooibos παρουσιάζοντας τον πρώτο espresso από τσάι στον κόσμο.

Ναι, ο red espresso έχει λάβει πιστοποίηση Kosher.

Ναι, ο red espressoέχει λάβει πιστοποίηση Halaal.

Κανένα. Ο red espresso® περιέχει μόνο 100% αγνό τσάι Rooibos αλεσμένο σε μορφή espresso - καινοτομία σε παγκόσμια πατενταρισμένη κοπή. Δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.

Ο red espresso® διατίθεται σε συσκευασίες 1kg και 250g αλλά και σε ατομικές κάψουλες, με εξαιρετικής ποιότητας rooibos αλεσμένο σε μορφή espresso. Είναι επίσης διαθέσιμος σε κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso, ενώ ο red cappuccino διατίθεται πλέον και σε στιγμιαία φακελάκια. Η σειρά μας περιλαμβάνει επίσης μέλι από αγριολούλουδα, με προέλευση την Cape Floral Region, την πατρίδα του βοτάνου rooibos, το οποίο διατίθεται σε μαλακή συσκευασία 340ml και σε ατομικά φακελάκια 8g με εύκολο άνοιγμα.

Το μέλι και η κανέλα συμπληρώνουν τέλεια τη γεύση και τα ευεργετικά οφέλη των ζεστών ροφημάτων red espresso®, ολοκληρώνοντας την εμπειρία απόλαυσής τους. Το μέλι αποτελεί υγιεινή εναλλακτική στη ζάχαρη, ενώ η κανέλα ενισχύει τη γεύση των ροφημάτων μας, προσθέτοντας ένα ζεστό, πικάντικο άρωμα. Τόσο το μέλι όσο και η κανέλα είναι συστατικά γνωστά για τα οφέλη τους στην υγεία και συμβάλλουν στη γευστική και ταυτόχρονα υγιεινή εμπειρία απόλαυσης ενός red espresso.

Όχι, ο red espresso είναι 100% εκλεκτό τσάι rooibos, αλεσμένο σε μορφή espresso.

Εγγραφείτε

στο newsletter μας