Γνωρίστε

το redespresso

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της red espresso®.

Δημιουργοί του πρώτου espresso Rooibos τσαγιού στον κόσμο και νικητές 5 παγκόσμιων βραβείων για την πρωτοπορία στην υγιεινή κουλτούρα του καφέ.

Το red espresso® είναι ένα βραβευμένο, νόστιμο, γεμάτο espresso Rooibos τσαγιού, το οποίο είναι εύκολο να φτιάξετε τόσο στο σπίτι όσο και στα καταστήματα σας.

Φυτικά χωρίς καφεΐνη και γεμάτο με ισχυρά αντιοξειδωτικά, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή εναλλακτική στον καφέ.

Περισσότεροι από

5400

αγοραστές

μας εμπιστεύονται

βραβευμένη σειρά γευστικού espresso

Η red espresso® είναι μια βραβευμένη σειρά γευστικού espresso από το βότανο Rooibos και μειγμάτων για superfood latte, που μπορείτε εύκολα να παρασκευάσετε τόσο στο σπίτι όσο και στο κατάστημά σας. Ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, το Rooibos δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη, έτσι τα ροφήματα που δίνει είναι ιδανικά για όσους αναζητούν μια υγιεινή εναλλακτικήστον καφέ.

Αν λατρεύετε την αναζωογονητική γεύση του τσαγιού και τα πρακτικά οφέλη των superfoods για την υγεία, θα βρείτε τη γεύση που ψάχνετε στη σειρά της red espresso®.

Εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές σε πολλά καφέ, το rooibos red cappuccino, το rooibos red latte καθώς και τα golden turmeric latte, beetroot superfood latte, green tea matcha latte, αλλά και όλη η σειρά προϊόντων της red espresso®, μπορεί να προστεθεί σε γάλα ή σε οποιοδήποτε άλλο φυτικό υποκατάστατο της επιλογής σας για να φτιάξετε το αγαπημένο σας ρόφημα, εμπνευσμένο από τον καφέ.

Τα προϊόντα της redespresso

Τα προϊόντα της red espresso® είναι φτιαγμένα από αγνά και απλά, φυσικά συστατικά χωρίς καφεΐνη, πλούσια σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και εύκολα στην παρασκευή, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μηχανή καφέ. Πρόκειται για συστατικά φυσικής καλλιέργειας, διαδικασίας στην οποία οφείλουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τη μεστή γεύση που απολαμβάνετε σε κάθε ποτήρι.

Ανακαλύψτε τη σειρά red espresso® και δείτε πόσο εύκολο είναι να προσθέσετε χρώμα και μια υγιεινή συνήθεια στη ζωή και στο μενού της επιχείρησής σας. Μία μόνο γουλιά θα σας πείσει.

Περισσότερα από

15

προϊόντα

redespresso

Εγγραφείτε

στο newsletter μας