κόκκινο καπουτσίνο

Κόκκινος καπουτσίνο από φυσικό τσάι rooibos από την redespressohellas το οποίο περιέχει 5 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι, μια υγιεινή εναλλακτική λύση για όσους δεν πίνουν καφέ ή τον προτιμούν χωρίς καφείνη.

Για εκείνες τις στιγμές που θέλετε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα που μοιάζει στην γεύση, στο άρωμα αλλά και στην υφή σε εκείνο του καφέ αλλά δεν είναι καφές και φυσικά δεν περιέχει καφείνη. Για αυτή την συσχέτιση το αλεσμένο τσάι rooibos από την red espresso πήρε και το όνομα του. Για να παρασκευάσετε λοιπόν έναν κόκκινο καπουτσίνο θα χρειαστείτε Premium τσάι Rooibos από την red espresso.

Μπορείτε να απολαύσετε έναν κόκκινο καπουτσίνο στο σπίτι, στο γραφείο ή και να τον προσθέσετε στο μενού της επιχείρησής σας μιας και για την παρασκευή του μπορείτε να την ίδια συσκεύη/μηχανή που φτιάχνετε τον καφέ σας. Παρακάτω σας παραθέτουμε οδηγίες για να φτιάξετε έναν κόκκινο καπουτσίνο από τσαί rooibos όπως επίσης και ένα γράφημα με οδηγίες για ευκολία.

Κόκκινος καπουτσίνο

Συστατικά

  • Premium τσάι Rooibos από την red espresso
  • Γάλα (δοκιμάστε τον κόκκινο καπουτσίνο επίσης με γάλα αμυγδάλου, ριζιού ή σόγιας)
  • Κανέλλα
  • Μέλι

Τρόπος Παρασκευής

  1. Ετοιμάστε τον κόκκινο καπουτσίνο της red espresso – όπως θα κάνατε αν φτιάχνατε καφέ – χρησιμοποιώντας την μηχανή/συσκευή που κάνετε τον καφέ σας στο σπίτι

2.   Προσθέστε ίσα μέρη από γάλα και αφρόγαλο – για γρήγορο αφρόγαλο απλά ζεστάνετε ελαφρά το γάλα και χτυπήστε το με ένα shaker ή μίξερ

3.   Σερβίρετε τον κόκκινο καπουτσίνο στην αγαπημένη σας κούπας και απολαύστε τον με μέλι και κανέλα

Για να δείτε και άλλα προϊόντα της red espresso κάντε κλίκ εδώ

 

κόκκινο καπουτσίνο
κόκκινο καπουτσίνο

 

17Απρίλιος
2019

Εγγραφείτε

στο newsletter μας